Otprilike ovako smo krenuli davne 1967…

Što je za Vas korisno znati o nama?

Iskustvo smo započeli graditi davno, još 1967. godine, kada je sve krenulo kao mali obrt za obradu drva i izradu drvenih predmeta namještaja. Godinama kasnije, točnije 1990. godine, iz tog se obrta rodila ideja o nadogradnji i prelasku s obrta u ozbiljan obiteljski biznis. Tada se već počelo planirati proširenje ponude, točnije proizvodnje, te se krajem 90-ih godina krenulo sa ozbiljnijom modernizacijom i proširenjem pogona, koje se nastavilo i do danas.

Zahvaljujući toj konstantnoj modernizaciji i pomnom planiranju širenja proizvodnje, već smo godinama u mogućnosti prihvatiti i odraditi i najzahtjevnije poslove, kao što su izrada namještaja i oprema interijera i za najmodernije prekooceanske brodove. Rezultat toga je i naša dugogodišnja suradnja sa brodogradilištem “Uljanik”, ali i drugim našim i stranim partnerima u toj i sličnim djelatnostima.

I još jedan bitan detalj – odavno smo prepoznali da nam je jako važno da su naši zaposlenici stručni i iznad svega zadovoljni svojim poslom, jer bez njih sve to planiranje i ulaganje ne bi imalo rezultata.

Kao što se već može zaključiti pregledavajući sadržaj na ovim našim web stranicama, uz ovdje spomenute kompleksne brodske interijere izrađujemo i sav ostali namještaj za kućanstvo i poslovne prostore. Bez obzira radi li se o klasičnim ili ultra-modernim kuhinjama, spavaćim sobama, dnevnim boravcima, kupatilima, zidnim policama, barskim šankovima, uredskim stolovima, zidnim oblogama ili bilo čemu drugom što jedan interijer zahtjeva.

Uz već navedeno vršimo i usluge profesionalnog tapeciranja namještaja, a neke od naših radova možete vidjeti u galeriji.

Dakle, da još jednom napomenemo da je najvažniji detalj naših proizvoda osim kvalitete – personalizacija, izrada svega po mjeri, kao što i naš slogan precizno opisuje.

Sve po mjeri. Baš sve.

…a ovako to izgleda danas.

Baesa Furniture video predstavljanje

U ovom kratkom video predstavljanju provesti ćemo Vas kroz naše urede i proizvodni pogon.

Projekt "Jačanje konkurentnosti poduzeća Baesa d.o.o."

 

Nositelj projekta: Baesa d.o.o.
Ukupni iznos projekta: 375.050,00 kn
Ukupni iznos EU potpore: 240.032,00 kn
Naziv stroja: CNC vertikalni obradni centar – mod. EKO 2.1 “Biesse”

Pogledajte galeriju naših radova

Pin It on Pinterest

Share This